Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ Poziomy trudności.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELDOKA SIEMANKO POZDRUFKI 

Także ten, wróciłem dziś małego tripu i stwierdziłem że się nudzę a że podobno jakiś c*****y serwer to ma i się tym jara no to czemu by nie zrobić, nie?

TAKŻE TEN, SYSTEMEK ROBIONY W KILKA MINUT I TROCHĘ, BEZ JAKICHS FUTURÓW TYPU PODZIAŁ PT ITP. TOTALNIE PODSTAWOWA WERSJA, SĄ 3 POZIOMY TRUDNOSCI, PIERWSZY TO NORMALNY, DRUGI TO 20% WIĘKSZY DMG MOBÓW ALE 20% WIĘCEJ EXPA A TRZECI TO PO 50%, MOŻNA OFC SOBIE DODAWAĆ ITP.

A, ZAPOMNIAŁBYM, NIE CHCIAŁO MI SIĘ TEGO KOMPILOWAĆ, WIECIE JA KTO JEST, TAKŻE JAK KTOS CHCE TO MOŻE DODAĆ SPRAWDZIĆ I NAPISAĆ CZY DZIAŁA.

NIE CHCIAŁO MI SIĘ ROBIĆ W PLIKACH WIĘC MACIE INTRUKCJĘ W JEDNYM TEKSCIE

A NO I ZWRACAJCIE UWAGĘ NA TABY PRZYGŁUPY

http://wklej.to/morWH 

CAPSLOCK CREW LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

A TUTAJ NUTA W RYTM KTÓREJ TO BYŁO PISANE

Opublikowano

Wyjebałem się na plecy, czytając ten jakże z*******y tekst.

Proops

Dzięki ziomek dzięki.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...  Z*******y tutoriel, napewno skorzystam(albo nie), polecam, eldo.

UUUU, ASCARIAL SIĘ BĘDZIE CHWALIĆ TYM SYSTEMEM KAPPA

Opublikowano

W queście zamiast pc.SetDifficultLevel to pc.set_difficult_level.

Na pierwszy rzut oka spoko, aż dziwne, że temat jeszcze istnieje Oo

Opublikowano

Mniej dragów ziomuś.

Mniej marihuany więcej kokainy skurwysynyyyy

Prosta sprawa te poziomy ogólnie. Dodaj tam w wklejce żeby kolumnę dodać też do player_deleted. :P

Opublikowano

aż dziwne, że temat jeszcze istnieje Oo

y?

Mniej marihuany więcej kokainy skurwysynyyyy

Prosta sprawa te poziomy ogólnie. Dodaj tam w wklejce żeby kolumnę dodać też do player_deleted. :P

Nie moje usuwanie postaci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Opublikowano

Także ten, wróciłem dziś małego tripu i stwierdziłem że się nudzę a że podobno jakiś c*****y serwer to ma i się tym jara no to czemu by nie zrobić, nie?

TAKŻE TEN, SYSTEMEK ROBIONY W KILKA MINUT I TROCHĘ, BEZ JAKICHS FUTURÓW TYPU PODZIAŁ PT ITP. TOTALNIE PODSTAWOWA WERSJA, SĄ 3 POZIOMY TRUDNOSCI, PIERWSZY TO NORMALNY, DRUGI TO 20% WIĘKSZY DMG MOBÓW ALE 20% WIĘCEJ EXPA A TRZECI TO PO 50%, MOŻNA OFC SOBIE DODAWAĆ ITP.

A, ZAPOMNIAŁBYM, NIE CHCIAŁO MI SIĘ TEGO KOMPILOWAĆ, WIECIE JA KTO JEST, TAKŻE JAK KTOS CHCE TO MOŻE DODAĆ SPRAWDZIĆ I NAPISAĆ CZY DZIAŁA.

Co?

arijh2.jpg

Opublikowano

Co?

No:

https://www.youtube.com/watch?v=FGViL3CYRwg

Czego tutaj nie rozumiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...